Ledige stillinger i Åsleia Gårdsbarnehage

Åsleia Gårdsbarnehage i Eidsvoll har fra 1. august 2019 ledig 100 % fast stilling som pedagogisk leder og 100 % vikariat som pedagogisk leder.

ER DU PEDAGOG OG HAR LYST TIL Å JOBBE I EN UNIK GÅRDSBARNEHAGE?

Åsleia Gårdsbarnehage ble etablert i 2006 og vi har 62 plasser for barn i alderen 1-6 år, fordelt på 2 hus. Vi er en personalgruppe bestående av både kvinner og menn, yngre og mer erfarne, som alle jobber for å skape en hverdag hvor barn får være barn i nær kontakt med gården og naturen. Vår pedagogikk er basert på at barna får lære gjennom egne opplevelser og erfaringer.

Fra 1.8.19 har vi ledig

100 % fast stilling som pedagogisk leder

100 % vikariat som pedagogisk leder til 31.07.20

Åsleia Gårdsbarnehage sin egen hjemmeside: www.asleia.barnehage.no

Du som søker må ha utdannelse som barnehagelærer, erfaring og interesse for gård, skog og dyr er en stor fordel.

Som pedagog i gårdsbarnehagen ønsker vi en som:

• Er godkjent barnehagelærer
  • Er en tydelig voksen sammen med barn og ansatte
  • Har faglig engasjement, med ambisjoner og forventninger til deg selv og dine medarbeidere
  • Er leken og aktivt tilstede med barna
  • Er glad i gårdsdrift, friluftsliv og husdyr
  • Har en helse som er forenlig med å være aktiv ute i gårdsbarnehagen flere dager i uken året rundt
  • Har godt humør, humor og en positiv innstilling til arbeidet
  • Er selvstendig og strukturert, løsningsorientert og fleksibel
  • Har gode norsk kunnskaper, både skriftlig og muntlig.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Er du den vi ser etter kan vi tilby: Et godt arbeidsmiljø med trygge og selvstendige voksne, 5 pedagoger, egen daglig leder på huset, fornøyde barn og foreldre (vi scoret 4,9 på den nasjonale foreldreundersøkelsen), fantastiske uteområder og egne fjøs med ulike dyr, samt varierte og utfordrende arbeidsdager.  Vi har 5 plandager i året, fri jul og 2 uker sommerstengt. Barnehagen har stabil barnegruppe fra 1-6 år og ventelister. Vi følger PBL sin tariff med egen pensjonsordning.

Er du interessert i å bli en del av teamet i ” verdens beste barnehage” oppfordrer vi både nyutdannede og erfarne pedagoger til å søke😊