Ledig styrerstilling og pedagogisk leder Gjerstad Natur- og Gårdsbarnehage

Gjerstad Natur- og Gårdsbarnehage søker verdibevisste pedagoger til to stillinger i liten og trivelig barnehage i Larvik: 1. Kombinert STYRER/PEDAGOGISK LEDER (50/50%) 2. PEDAGOGISK LEDER (100%) Søknadsfrist: 10.05.2020. Send søknad til: Gjerstad.barnehage@gmail.com

Vi legger spesiell vekt på å leke og lære i naturen året rundt, stelle dyr og planter og utfolde oss kreativt. Vi har fest hver årstid og legger vekt på å markere høytider gjennom fortellingens magiske kraft.

Vår eier/daglige leder trapper ned jobben i barnehagen fra høsten 2020, og vi har mange barn som søker plass hos oss.  Derfor søker vi etter to nye medarbeidere i den lille, trivelige barnehagen vår.

Vi oppfordrer menn til å søke!

Vi søker deg som:

• har kompetanse og lidenskap for barn, natur og friluftsliv
  • er lojal, åpen og ærlig
  • er systematisk og punktlig, med godt utviklet sans for orden og oversikt
  • har god relasjonskompetanse med hensyn både til barn og voksne
  • ser verdien av å ha dyr og planter i barnehagen, har kompetanse på dette feltet og har et gjennomtenkt forhold til hvorfor dette er viktig
  • har gode lederegenskaper, stor samarbeidsevne, er løsningsorientert og har god sans for humor
  • er leken og kreativ og har et reflektert forhold til at vi mennesker er både kropp, psyke og åndskraft
  • har et bevisst forhold til eventyrets og fortellingens symbolske kraft og danningsverdi for barnets utvikling
  • ser på barnet som en likeverdig part, som et menneske med iboende ressurser og som du skal være med å gi gode vekstvilkår
  • har faglig tyngde og er fantasifull i forhold til hvordan rammeplanen for barnehagen kan integreres i hverdagen og i utelivet
  • har god helse og lite fravær
  • kjenner din egen sårbarhet og svake sider og legger ikke ut skyld på andre i pressede situasjoner
  • har en iboende tro på at det alltid finnes en løsning.

Vi vil gi deg:

•          en trivelig arbeidsplass og et godt arbeidsmiljø med hyggelige folk som kolleger og arbeidsgivere
  •          stor fleksibilitet og selvstendighet i jobben
  •          lønn,  pensjons- og forsikringsordninger etter Private barnehagers landsforbunds tariffavtale
  •          en årsplan med stor vekt på friluftsliv, natur og stell av dyr og planter
  •          5 planleggingsdager i året
  •          fri i romjula, hele påskeuka og hele juli måned
  •          gode avspaseringsordninger
  •          mulighet for faglig utvikling
  •          et nærmiljø preget av variert Vestfold-landskap, landbruk ispedd trivelige småbyer, landets fleste soldager og nærhet til kyststripe med fin skjærgård, flotte svaberg, sandstrender og gode turmuligheter

Søknad

Gjerstad Gård/ Gjerstad Natur- og Gårdsbarnehage

Hjemmeside:

https:// https://nb-no.facebook.com/gjerstadnaturoggardsbarnehage

(Se bildeserien vår der!)

Gjerstad Natur- og Gårdsbarnehage blei etablert i 2007 på gården Gjerstad Nordre i Tjølling, ca. 5 km fra Larvik sentrum.  Barnehagen har 25 - 30 barn fra 0 til 6 år fordelt etter alder og utvikling på gruppene «Harepus» og «Klatremus».  Vi kaller oss en natur- og gårdsbarnehage og legger stor vekt på at barna skal være mye ute og leke i naturen og få både kunnskap om og kjærlighet til den. Og barna får kose og stelle med alle dyra våre og være med på oppgavene i den økologiske kjøkkenhagen vår. Barna lærer også mye om å finne mat i naturen.

I verdigrunnlaget til barnehagen står det: «Barnehagen skal fremme bærekraftig utvikling, livsmestring og helse.  … Det gjelder å la barna få oppdage de grunnleggende sammenhengene mellom naturen og mennesket, og deres egen plass i dette bildet. … I Gjerstad Natur- og Gårdsbarnehage søker vi å gi et godt svar på utfordringen om å skape helhetsforståelse og identitet. Barnehagen skal anerkjenne barndommens egenverdi og bidra til at alle barn som går i barnehagen, får en god barndom preget av trivsel, vennskap og lek.»

Vi har hester, sauer, kaniner, høner og katter! Skogen som hører til gården og barnehagen, byr på blandingsskog med et variert, småkupert landskap og flotte leke- og turområder. Der har vi bl.a. en stor lavvu, hytte, husker, klatremuligheter osv. Vi liker å være mye ute og på tur - og er ute i all slags vær! Vi har også et fint barnehagehus der de små er litt mer inne enn de store barna. Vi har også pusset opp den gamle stallen som vi bruker som varmestue om vinteren, i tillegg til lavvuen og hytta i skogen.