Bli medlem i Nettverk for natur- og gårdsbarnehager

Bli medlem i Nettverket for natur- og gårdsbarnehager. Vi jobber for kvalitet, kompetanseheving og status for kommunale og private barnehager som bruker naturen som arena for sin pedagogiske drift. Vi har 61 medlemsbarnehager nå, og vil gjerne ha flere. Medlemmer får tilgang til fagartikler om naturbarnehager, gratis stillingsannonser, tilgang til diskusjonsforum på en lukket facebookside, samt rabattert pris på årlige konferanser. Send kontaktopplysninger til post@naturoggardsbarnehager.no.

Det koster kr 3000,- pr år å være medlem for en barnehage. De som ønsker å melde seg inn i forbindelse med påmelding til konferansen i Stjørdal vil oppnå medlemspris på sine deltakere. Det betyr at prisen for medlemskapet blir mye rimeligere.