NNG-konferansen 2019

Programmet for NNG-konferansen 4. og 5. april 2019 er klart og påmeldingen er åpen. Konferansen foregår på det kjente hotellet Sundvolden hotell ved Hønefoss. Programmet er som før satt sammen av interessante foredragsholdere på torsdag og besøk i tre fantastiske barnehager på fredag. Og prisen er et røverkjøp! Ta med flere fra barnehagen din og bli med!

Vi jobber hardt for å få til lavest mulig pris på konferansen for medlemmene våre Prisen er kun kr 1800,- for hver deltaker fra medlemsbarnehager for to dagers kurs! Det er en svært lav pris.

Konferansen er også åpen for ansatte i barnehager som ikke er medlemmer, og da er prisen 2400,-.

Dersom det er ønske om å delta kun torsdag så er prisen 1300,- pr person. Alle priser eksklusiv mva.

Dere kan lese mer om programmet her: NNG-konferansen 2019 info og program

Ved å følge denne linken kommer dere til siden for påmelding: Påmeldingslink

Konferansen avholdes på Sundvolden hotell ved Hønefoss. Hotell bestiller dere selv og ønsker dere å benytte dere av konferansehotellet så har vi fått en hyggelig pris:

• Pr. person på enkeltrom inkludert fullpensjon:  Kr. 1735,-
  • Pr. person på dobbeltrom inkludert fullpensjon:  Kr. 1550,-
  • Pr. person eventuell ankomst dagen før, rom/frokost Kr. 1190,-

For å bestille overnatting kan dere ringe eller sende mail til hotellet:

mail: sundvolden@sundvolden.no   eller pr. Telefon : 32162100.

Da oppgir dere booking kode: NNG. Oppgi ved bestilling om det er eventuelle allergier eller matintoleranser, som det skal tas hensyn til.

Transport:

Det går flybuss mellom Gardermoen og Sundvolden hotell. Rutetabellen finner du her.