NNG-konferansen 2020 - alt du trenger å vite!

Programmet for NNG-konferansen 7.-8. mai 2020 er klart og påmeldingen er åpen. Konferansen foregår på Sarpsborg Quality hotell. Programmet er satt sammen av interessante foredragsholdere på fredag og besøk i tre fantastiske barnehager på torsdag. Ta med flere fra barnehagen din og bli med! Et must for deg som er interessert i barnehage, natur og dyr! Bildet er fra fjorårets meget vellykkede konferanse med 120 deltakere. Bli med i år du også:)!!!

JA - VI VIL VÆRE MED PÅ NNG-KONFERANSEN 2020

Detaljert program finner du her.

MEDLEMSPRISER:

Vi jobber hardt for å få til lavest mulig pris på konferansen for medlemmene våre. Prisen er avhengig av om man velger å bo på konferansehotellet. Alle priser er oppgitt inklusiv mva i parentes.

Per deltaker som bor på hotellet: kr 2000,- (2500,-) inklusiv middag.

Dersom man velger annen overnatting enn konferansehotellet er det andre priser som gjelder:

Per deltaker som ikke bor på hotellet: 2550,- (3188,-). Dette inkluderer konferanse og lunsj. Middag kommer på 500,- (625,-) i tillegg.

Det er mulig å delta kun på foredragene fredag, og da er prisen 1300,- (1625,-) pr person.

PRISER FOR IKKE-MEDLEMMER:

Konferansen er også åpen for interesserte som ikke er medlemmer. Prisen er avhengig av om man velger å bo på konferansehotellet. Alle priser er oppgitt inklusiv mva i parentes.

Per deltaker som bor på hotellet: 2600,- (3250,-) inklusiv middag.

Per deltaker som ikke bor på hotellet: 3150,- (3938,-). Dette inkluderer konferanse og lunsj. Middag kommer på 500,- (625,-) i tillegg.

Det er mulig å delta kun på foredragene fredag, og da er prisen 1500,- (1875,-) pr person.

Ved å følge denne linken kommer dere til siden for påmelding: https://pbl.pameldingssystem.no/naturoggardsbarnehagekonferanse-2020

BESTILLE HOTELLOVERNATTING:

Konferansen avholdes på Sarpsborg Quality hotell. Hotellovernatting bestiller dere selv direkte til hotellet, prisene er to hundre kroner lavere enn i fjor:

• Pr. person på enkeltrom inkludert fullpensjon:  Kr. 1580,-
  • Pr. person på dobbeltrom inkludert fullpensjon:  Kr. 1280,-
  • Pr. person eventuell ankomst dagen før, rom/frokost Kr. 1050,-

For å bestille overnatting kan dere ringe hotellet direkte: tlf 69 10 15 00

Da oppgir dere bookingkode: NNG. Oppgi ved bestilling om det er eventuelle allergier eller matintoleranser, som det skal tas hensyn til.