• En vanlig oktoberdag i Medås Gårdsbarnehage

Nå er alle sauene kommet hjem fra fjellbeite. Vi var heldige i år, mistet ikke noen, alle kom hjem. Barna er med å sanke dem inn sammen med hunden Max.

30.10.2018 19.28
  • Flekkenga gårds- og naturbarnehage i ny barne-tv-serie!

Flekkenga gårds og naturbarnehage utenfor Hamar har et spennende prosjekt gående i høst. De er nemlig med på å lage Barne-TV for tv2. Serien skal gå utover høsten/vinteren på tv2 sumo, den blir på tilsammen 24 episoder. I serien blir vi kjent med noen av de fine ungene og et lite knippe med aktiviteter som er naturlig å drive med i denne barnehagen.

16.10.2018 13.12
  • Tytingen hentet tråtraktoren sin

Tytingen gards- og naturbarnehage vant tråtraktor fra Felleskjøpet i NNG-trekning!

15.10.2018 15.28
  • Humleinstruktør Trine

Vår superflinke medarbeider, Trine Rekkebo Aadal, kunne i går titulere seg som 'humleinstruktør'. Hun har deltatt i kursopplegget 'La humla suse', og er klar for spennende humleaktiviteter med barna hos oss i Medbroen gårdsbarnehage. Fra før har Trine tittelen 'hotelldirektør' - hun og barna har for lengst bygd humlehotell. Nå gjenstår bare å fylle hotellet med gjester.

14.06.2018 16.57
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...